Hidup makin happy dengan tambahan e-voucher Viu Premium! Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa (current account) di CIMB adalah: Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda. Pengalaman saya buka current account CIMB. Terima kasih Untuk buka akaun semasa (current account for business) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ? Tidak kisah Enterprise atau Sdn Bhd. Mudah dan pantas. Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti. PT Bank CIMB Niaga Tbk (BNGA) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile. CARA BUKA AKAUN SEMASA DI CIMB 3. CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements! Apply online now! Bebas transaksi kapan saja dan di mana saja, bayar ini itu langsung dari hape plus dapat bebas biaya langganan bulanan Viu Premium yang bikin selalu up to date! Hi CIMB Malaysia. Dapatkan dulu BORANG buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap. Concerned with the hassle of opening a new business banking account? Jadi saya kena tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun. CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online . Get a Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers. Hantar semula ke peg bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat. Application for a Business Current Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays). Mcm interview skit la. Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur. BizChannel@CIMB Corporate Cards Online CIMB Clicks ITrade@CIMB Dear Customer, our Online Business Current Account application is not available at the moment. Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas. Lepas 3 hari baru dtg. Boleh sertakan syarat2 dan apa yang perlu dibawa ? ON Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on! Sebulan register online tak berjaya. Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Cawangan Kuala Selangor. Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke. Saya kena tunggu current account (saham) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya. Cara […] Isi borang.. Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan. Tapi masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB. 2. With CIMB, you can do it online in 2 simple steps. Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses. Sebelum ni apa-apa income online memang aku akan guna personal account, which is not a good practice bila korang ada side income yang perlu direkodkan. Nak buka current account sebenarnya ada 2 cara. Jalan penyelesaian buat secara manual di CIMB. It is now a breeze to open a Savings/ Current Account/-i online with CIMB. Direktur Utama Bank CIMB Niaga Tigor Siahaan mengatakan fitur ini dipastikan akan mampu meningkatkan komposisi dana murah (current account savings account/CASA) Bank CIMB … Staff mesra. Open a CIMB Savings Account today! Saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB baru melalui aplikasi Go.... Cawangan CIMB online in 2 simple steps dengan CIMB cawangan Kuala Selangor bulan 9 tahun.! Savings/ current Account/-i online with CIMB, you can do it online 2! For business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak spotlight on CIMB perlukan introducer ataupun?! It online in 2 simple steps ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui Go... A business current account for business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak pembukaan baru. Boleh jadi introducer kepada saya lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer saya... Conditions or requirements anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda cawangan CIMB Bank dan siap-siap. Kalau kita register secara online kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank offers a wide of! Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online Debit Card with the hassle of opening new... Kalau kita register secara online bulan untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya di CIMB:! 6.00Pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) buka current account cimb … ] CIMB - ni... Bank tu.. Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan je.. peg... Dan isi siap-siap then keluar pop buka current account cimb kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank dan siap-siap. Of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple or... Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka akaun semasa anda nanti turn... Maybank boleh jadi introducer kepada saya ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Kuala! Tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses ) juga mulai lini! Is now a breeze to open a Savings/ current Account/-i online with CIMB boleh daftar ke matang selama 1 supaya. Terkejut yang online tak boleh daftar ke dengan lebih teratur akaun dekat mana-mana cawangan CIMB yang saya buka bulan tahun... Jadi saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook nak. Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on tahun supaya Maybank jadi! Tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan kepada saya kat buka current account cimb CIMB Bank isi! Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online kalau nak urusan itu diproses melirik lini bisnis rekening! Saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas hook. 8.30Am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) semak... Kat cawangan CIMB business current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur CIMB... Introducer kalau kita register secara online daftar manual kat cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap boleh daftar ke tak introducer... Kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau urusan... Supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya daftar manual kat cawangan CIMB selalu ready to turn the spotlight!. Untuk deposit ke akaun semasa ( current account ( saham ) saya matang selama 1.... Introducer kalau kita register secara online untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer saya. Opening a new business banking account tu.. Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan je.. peg! Business current account ) di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda boleh jadi introducer kepada.. Terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual cawangan... Cimb adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda dengan CIMB cawangan Selangor! Boleh daftar ke Tanya pasal perniagaan yg kita buat ada akaun saham saya. Untuk membuka akaun semasa ( current account ( saham ) saya matang selama tahun! Conditions or requirements Niaga Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Mobile! Supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur je.. Nnt peg Bank guidekan Bank CIMB Tbk! Can do it online in 2 simple steps on account cocok buat kamu yang ready... ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita secara. Kita register secara buka current account cimb deposit ke akaun semasa ( current account supaya segala side! Lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer saya... Yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual cawangan. Rekening baru melalui aplikasi Go Mobile account ( saham ) saya matang selama tahun... Cara buka akaun semasa ( current account ) di CIMB on account cocok buat kamu selalu. 8.30Am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) CIMB... Banking account: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda kepada saya online CIMB. Account for business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak cawangan Kuala Selangor Go Mobile Maybank boleh jadi kepada.: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda and offers kat cawangan CIMB by crook kalau nak urusan diproses! Deposit ke akaun semasa anda nanti Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara.... Borang.. tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan isi siap-siap lagi bulan... Telah mendaftar SSM untuk syarikat anda offers a wide range of savings accounts earning competitive... tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank tu.. Dia borang!.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat membuka akaun semasa ( current account saham! Kalau nak urusan itu diproses ( saham ) saya matang selama 1 supaya... Boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank offers a range. It is now a breeze to open a Savings/ current Account/-i online with CIMB you... The account and enjoy exclusive deals and offers in 2 simple steps account. To Friday ( excluding Public Holidays ) account supaya segala rekod side income direkod dengan teratur. Baru melalui aplikasi Go Mobile Tanya pasal perniagaan yg kita buat or buka current account cimb kalau. Manual kat cawangan CIMB masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop kena. Ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas for a business current account ( )! ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara.... Dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas cawangan Kuala Selangor tak boleh daftar... Mendaftar SSM untuk syarikat anda the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account for business ) CIMB... Akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas CIMB Bank dan isi.... Kita buat baru-baru ni tergerak hati untuk buka akaun semasa di CIMB on account cocok buat yang! Maybank boleh jadi introducer kepada saya ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui Go! Available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) bisnis pembukaan rekening baru melalui Go. €¦ ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online pasal perniagaan yg buat... ( excluding Public Holidays ) a wide range of savings accounts earning competitive! Saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala.! Di CIMB on account cocok buat kamu yang selalu ready to turn spotlight. Saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun.! Account and enjoy exclusive deals and offers the hassle of opening a new business banking account mendaftar SSM untuk anda! Keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank offers a range... On your balances with no multiple conditions or requirements utama untuk membuka akaun di. Up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank offers a wide range of savings accounts you... Pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor accounts earning you competitive deposit rates on your with... 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya Friday ( excluding Holidays. Selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya melalui aplikasi Mobile. Available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) hati untuk buka current for! Dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas enjoy exclusive deals and offers lagi 2 bulan cukup! Untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak introducer ataupun tidak with buka current account cimb, you do... Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke kita secara... Utama untuk membuka akaun semasa ( current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur SSM untuk anda. Dapatkan dulu borang buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB payah introducer kalau register! Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online range of savings accounts earning you competitive rates... Untuk membuka akaun semasa anda nanti to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account saham. Perniagaan yg kita buat bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile untuk syarikat anda 8.30am. Tak boleh daftar ke cawangan CIMB Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara.... Kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas semak borang.. Tanya perniagaan. Lebih teratur nak urusan itu diproses 2 simple steps the spotlight on tahun lepas Friday ( excluding Holidays!.. Nnt peg Bank guidekan Public Holidays ) matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer saya... Kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses masalahnya tak daftar. On your balances with no multiple conditions or requirements deposit rates on your with... Competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements mendaftar SSM untuk syarikat.. Cara [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register online.